El meu bus

El meu bus és una nova forma de transport a la demanda on el nostre objectiu és arribar a aquelles zones on el transport públic no resol de forma satisfactòria l’accessibilitat. Volem que et moguis de la forma més àgil i còmode des de casa a la feina. A més, ajustem els horaris als centres de treball i torns per tal de minimitzar els temps d’espera.

Tot això ho pots fer no només desde la nostra web sino des d’una aplicació que pots dur a qualsevol dispositiu i en qualsevol moment. Així quan necessitis el teu bus només has de fer la teva reserva i et passarem a buscar!

Des de l’aplicació pots controlar totes les despeses, gestionar els teus viatges, les teves rutes i l’horari que més s’ajusti a les teves necessitats!

Prova ja una nova forma de transport a la teva mida!

 

Com funciona?

És molt fàcil, només has de baixar-te l'aplicació al teu dispositiu o bé fer servir aquesta mateixa web, registrar-te i ja tindras a disposició el teu bus a la demanda.

Quant val?

El serveis integrats en l'ATM no tenen cap cost, només reserva la hora a la que vols agafar el bus (dins dels horaris establerts) , i et passem a buscar. Els serveis a la demanda tenen un cost que pots veure en la pàgina d'informació.

Zones disponibles?

Elmeubus.com ofereix zones de desplaçament. Al registrar-te podràs definir quina és la teva zona. Per ara donem servei a la ZONA-A i ZONA-B