El Meu Bus

El meu bus és una nova forma de transport a la demanda on el nostre objectiu és arribar a aquelles zones on el transport públic no resol de forma satisfactòria l’accessibilitat. Volem que et moguis de la forma més àgil i còmode des de casa a la feina. A més, ajustem els horaris als centres de treball i torns per tal de minimitzar els temps d’espera.

Tot això ho pots fer no només desde la nostra web sino des d’una aplicació que pots dur a qualsevol dispositiu i en qualsevol moment. Així quan necessitis el teu bus només has de fer la teva reserva i et passarem a buscar!

Des de l’aplicació pots controlar totes les despeses, gestionar els teus viatges, les teves rutes i l’horari que més s’ajusti a les teves necessitats!

Prova ja una nova forma de transport a la teva mida!

 

Vols arribar al polígon de Les Comes?

Si vols arribar al polígon de Les Comes a Igualada nosaltres et portem! Només cal que facis clic per obtenir tota la informació

Zonas disponibles?

Elmeubus.com ofrece zonas de desplazamiento. Al registrarte podrás definir cual es tu zona. Por ahora damos servicio a la ZONA-A y ZONA-B

Cuanto cuesta?

Los servicios integrados en la ATM no tienen ningún coste, solo reserva la hora a la que quieres coger el bus (dentro de los horarios establecidos) y te pasamos a buscar. Los servicios a la demanda tienen un coste que puedes ver en la página de información.

Como funciona?

Es muy fácil, solo tienes que descargar-te la aplicación en tu dispositivo o bien usar esta misma web, regístrate y ya tendrás a tu disposición tu bus a la demanda.

Com funciona?

És molt fàcil, només has de baixar-te l'aplicació al teu dispositiu o bé fer servir aquesta mateixa web, registrar-te i ja tindras a disposició el teu bus a la demanda.

Quant val?

El serveis integrats en l'ATM no tenen cap cost, només reserva la hora a la que vols agafar el bus (dins dels horaris establerts) , i et passem a buscar. Els serveis a la demanda tenen un cost que pots veure en la pàgina d'informació.

Zones disponibles?

Elmeubus.com ofereix zones de desplaçament. Al registrar-te podràs definir quina és la teva zona. Per ara donem servei a la ZONA-A i ZONA-B