Qui som

Elmeubus.com és operat per TG Travel, empresa que forma part del Grup Transports Generals, un conjunt format per empreses consolidades del sector de transport de viatgers de Catalunya:

  • Transports Generals d’Olesa, S.A;
  • Autos Castellbisbal, S.A i
  • S.A. Masats Transports Generals.

El Grup Transports Generals es va crear l’any 2011 amb l’objectiu d’oferir un millor servei basat en els eixos següents: seguretat, disponibilitat, flexibilitat, rendiment i qualitat.

Unir els nostres recursos ha donat a lloc a molt més que un grup d’empreses, ha donat sentit al fet que la suma de les parts és més que les parts sumades. Aquesta sinergia ha permès perfeccionar la realització dels serveis,optimitzar les tasques de gestió i d’administració i ampliar l´ àmbit de treball.

La nostra missió es proporcionar el màxim confort i seguretat als nostres passatgers, a traves d’un equip de personal capacitat i d’una flota d’autobusos equipats amb tecnologia punta. Els nostres valors corporatius són la qualitat humana i vocació pel servei, l’atenció al client, el compromís mediambiental i el compromís social.

A més a més la situació geogràfica dels centres de control i suport permet donar cobertura a una àmplia zona del territori, reduint el temps de resposta en cas de necessitat (disposant de bases a Igualada, Manresa, Terrassa, Olesa de Montserrat i Castellbisbal).

 

Des del Maig de 2016 el Grup TG: Transports Generals d’Olesa SAU, Autos Castellbisbal SA, Eurolimos S.L. i SA. Masats Transports Generals hem passat a formar part d’un altre grup d’empreses Grup TUSGSAL que ha fet l’adquisició a través de la seva filial DITU, SLU amb seu a Badalona.
TUSGSAL és un operador privat de referència en transport urbà a l’Àrea metropolitana de Barcelona i un dels primers d’àmbit nacional, actualment disposa d’una plantilla d’uns 800 treballadors, 300 vehicles i més de 30 anys d’experiència dedicades principalment a donar servei urbà, interurbà i sanitari.
TUSGSAL com a empresa d’economia social (Societat Anònima Laboral) és un valor segur de qualitat de servei gràcies a la implicació de tots els treballadors en la gestió del servei, que respon a la mateixa filosofia que el Grup TG ha demostrat durant tots aquests anys on portem una trajectòria de més de 90 anys dedicades al transport de viatgers per carretera i de la que formen part 150 treballadors i 90 vehicles.
Amb aquesta col·laboració seguirem oferint el millor servei de qualitat i fiabilitat que sempre hem donat i amb el mateix equip de professionals al capdavant seguirem il·lusionats per fer del transport de viatgers, amics, un trajecte inoblidable.